Winkelwagen

Bagusbag – Premium kwaliteits leren design tassen in een gelimiteerde oplage voor een uniek en authentiek item.

Premium Kwaliteitsleer. Bagusbag is gecreëerd door Petra van der Spek: mede-eigenaresse van het lederwaren familiebedrijf Van der Spek dat al meer dan 85 jaar bestaat. Van der Spek staat gelijk aan vakmanschap, vaardigheid en passie voor de lederwaren industrie en heeft daardoor internationaal succes. Daarnaast werken zowel Van der Spek als Bagusbag alleen met het hoogste kwaliteitsleer van 100% rundleder dat op een natuurlijke manier gelooid wordt. Daardoor kun je er zeker van zijn dat je tas duurzaam gemaakt wordt en alleen het allerbeste materiaal gebruikt wordt. Dat zie, ruik en voel je meteen.

Gelimiteerde Oplage - Exclusiviteit. Bye bye massa productie – Welcome Bagusbag. We vinden het belangrijk dat je bij ons een uniek item kan bemachtigen. Daarom produceren we per collectie slechts 50 stuks van elk item!! Daarna wordt deze collectie niet verder geproduceerd. Je hebt dus altijd een authentiek en origineel exemplaar in je bezit. En daar zijn we trots op :)

Design en Stijl. De signature style van Bagusbag is een strak modern ontwerp, handgemaakt in een combinatie van twee leersoorten die in structuur verschillen. Met oog voor detail heeft elke tas een gekleurde print als binnenvoering die ze een edgy contrast geeft. Voor een optimal gebruik van de tassen zijn er vele opbergvakken toegevoegd.